Montefeltro in de media

Haagse Wethouder en raadsleden steunen UIT-JE AUTO in Commissie Leefomgeving op 8 december 2016

De Haagse Wethouder De Bruijn heeft zich opnieuw voorstander verklaard van UIT-JE AUTO en andere private iniatiatieven om de bereikbaarheid van Den Haag te verbeteren. Hij stelde: ‘ De samenwerking met UIT-JE AUTO is er, ik wil die graag intensiveren, het werkt voortreffelijk.’ Hij deed deze uitspraak in de eerste termijn van het debat in de Commissie Leefomgeving op 8 december jl. Hij werd uitgenodigd tot deze uitspraak door raadsleden Kapteijns (Groen Links) en Guernaoui (D66). Voor de uitspraak zie het debat bij 3:05:20.

UIT-JE AUTO (2012)

Montefeltro heeft op 11 augustus 2012 in samenwerking met het Vuurwerkfestival een overstapdienst UIT-JE AUTO georganiseeerd. Daarbij werd gebruik gemaakt van de parkeerplaatsen van het ministerie van I&M en van Madurodam in Den Haag. Bezoekers werden met busvervoer naar Scheveningen vervoerd. Opdrachtgever voor UIT-JE AUTO is de Gemeente Den Haag, initiatiefnemer is de fractie van Groen Links.

VakwerkNL (2009)

Ondertaande video’s zijn fragmenten van het programma ‘VakwerkNL’. Het eerste gaat over www.Bereikbaarheidskaart.nl, het belang van private partijen bij bereikbaarheid, en de rol daarbij van de Bereikbaarheidskaart van Nederland. Aan het woord komen initiatiefnemer Daan van Egeraat (Montefeltro), Wilfred van der Neut (ING Real Estate) en Jan Pieter Klep (DTZ Zadelhoff).

Het tweede fragment toont een discussie op de campus van de Erasmus Universiteit met Professor Jo van Nunen en Daan van Egeraat over de rol van overheid en private partijen bij het bereikbaarheidsvraagstuk, en een pleidooi voor creatief ondernemerschap. Jo van Nunen is op 12 mei 2010 onverwacht overleden.

Interview Radio 1 Start Praktijkproef Kilometerverzekeren (2007- 02-07)

Luister naar een radiofragment ter gelegenheid van de start van het proefproject Kilometerverzekeren, waarin de effectiviteit van prijsprikkels op het rijgedrag van jongeren wetenschappelijk werd aangetoond. Montefeltro was projectleider.

Comments Off

Comments are closed.