Dashboard KPVV SWSR operationeel

KPVV heeft een dashboard online geplaatst rond het thema Slim Werken Slim Reizen. Het is hier te vinden. Montefeltro heeft het dashboard voor KPVV verzorgd, mede op basis van materiaal verzameld in het kader van Mobiliteit.NU.

De feitelijke kantoorleegstand is niet 8 mln m² maar 26 mln m². De kosten hiervan belopen € 9 mrd./jr. – dat is 2 keer de omzet van de leasebranche, méér dan de begroting van het ministerie van I&M. De gemiddelde werkgever besteedt aan lege werkplekken meer dan aan mobiliteit. En dat terwijl gemiddeld nog maar 10% van de medewerkers gemiddeld 1 dag/wk. thuis werkt. Hier liggen enorme kansen.

KPVV is het kenniscentrum van decentrale overheden op het gebied van mobiliteit. Zie ook de melding hierover op de site van het ANWB-blad Verkeerskunde.

Dashboard KPVV

Contact

Contactgegevens:

Montefeltro BV
Grunerielaan 29
2343 AK Oegstgeest
Nederland

Mail: d.vanegeraat@montefeltro.nl
Website: http://www.montefeltro.nl
LinkedIn: nl.linkedin.com/in/daanvanegeraat
Tel: +31 6 534 06 327

Contactformulier:

Via dit formulier kunt u contact opnemen met Montefeltro. Vervolgens zal Montefeltro u zo snel mogelijk benaderen. Vul hieronder uw persoonlijke informatie en opmerking/vraag in.
(Velden met een (*) moet u verplicht invullen.)

Vul hier uw vragen en/of opmerkingen in: (*)

Vul hier uw persoonlijke informatie in:

Voor- en achternaam(*)

Email(*)

Projecten

Er is een evidente relatie tussen kwaliteit van de bereikbaarheid en de vierkante meter opbrengst van vastgoed. Maar pas wanneer de relatie tussen bereikbaarheidskwaliteit eenduidig en meetbaar in termen van geld vaststaat, kunnen ontwikkelaars en beleggers in het bereikbaarheidsdebat worden getrokken. In samenwerking met VU, Goudappel Coffeng, Grontmij, DTZ Zadelhof, Connekt, ea.

Downloaden: 43 kB

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Statement ING Real Estate: Accessibility and the Creativity of Private Players

Opiniebijdrage van Daan van Egeraat in het magazine van ING Real EstateThe increasing congestion in large cities is a headache for urban planners.  ‘What you need is the creativity of private players, not public authority asphalt,’ according to Daan van Egeraat is his contribution to the ING Real Estate magazine.

Download 08 11 Accessability competitive tool for private players, Statement 16 2008 Van Egeraat

Download the Spanish version 08 11 Accessabilidad, una herramienta competitiva para actores particulares, Statement 16 2008 Van Egeraat