Projecten

Kostenreductie, Bereikbaarheid, Arbeidsvoorwaarden

Selectie -> Expertise | Projecten | Publicaties

Flexibilisering arbeidsvoorwaarden: DBBW eerste in branche

De Brauw Blackstone Westbroek wenste de eerste in zijn branche te worden óók op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Wij voerden een compleet traject uit van flexibilisering van arbeidsvoorwaarden. Dit resulteerde in een eerste plaats voor De Brauw in de branche, en een plaats op de Top 20 zakelijke dienstverleners, blijkens Intermediair 48 – 2002.

Downloaden:139 kB

Advies aan Raad voor Verkeer en Waterstaat

Door bemiddeling van Friso de Zeeuw kwam het onderwerp Locatiebereikbaarheid op de agenda van de Raad voor Verkeer en Waterstaat. Eind 2003 verzocht de Raad ons om een essay over dit thema te maken. De hoofdlijnen daarvan zijn meegenomen in het ‘Raadsadvies Ieder zijn deel, Locatiebereikbaarheid anders aanpakken’, dat juli 2004 verscheen.

Downloaden:92 kB

Bronovo: oplossing voor parkeren medewerkers

Voor het ziekenhuis realiseert Montefeltro een nieuwe benadering van parkeren voor medewerkers. Sleutelwoorden zijn: variabiliseren van kosten en vergoedingen, belonen ipv straffen, afrekenen per maand.

Rekenmodel voor werkgevers: slimmer omgaan met geldstromen

Werkgevers kunnen sparen door slim combineren van geldstromen in FacilitairePersonele sfeer. Ook blijft meer inkomen over voor de werknemer. Sleutel is koppeling aan flexibele arbeidsvoorwaarden.Werkgevers zijn zich vaak niet bewust van hoeveel ze uitgeven aan werkplekken, parkeren, mobiliteitsregelingen. Toets: Hoeveel geeft u uit aan bereikbaarheid en werkplekken?

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!