UIT-JE AUTO 2012 11 augustus jl. een succes

Op 11 augustus jl. heeft Montefeltro een nieuwe editie verzorgd van UIT-JE AUTO. Dit jaar stond centraal een proef met het gebruik van een app om bezoekers naar P&R-locaties te leiden. Bezoekers zijn geënquêteerd naar hun bevindingen. Montefeltro plaatst naar aanleiding van het evenement een nieuwe video-impressie op de site. Ook in 2010 en 2011 is UIT-JE AUTO georganiseerd. De gemeente Den Haag is opdrachtgever.

Parkeren bij het ministerie van I&M

YouTube: UIT-JE AUTO (2012)

UIT-JE AUTO

Montefeltro heeft op 11 augustus 2012 in samenwerking met het Vuurwerkfestival een overstapdienst UIT-JE AUTO georganiseeerd. Daarbij werd gebruik gemaakt van de parkeerplaatsen van het ministerie van I&M en van Madurodam in Den Haag. Bezoekers werden met busvervoer naar Scheveningen vervoerd. Opdrachtgever voor UIT-JE AUTO is de Gemeente Den Haag, initiatiefnemer is de fractie van Groen Links. Bekijk de video impressie.

Montefeltro zet app in bij Vuurwerkfestival 11 augustus 2012

Via de homepage van het vuurwerkfestival kun je de UIT-JE AUTO app downloaden. Via de app krijgen de bezoekers informatie over waar nog parkeerplaats over is. Dit jaar participeren WordForum, Madurodam en het ministerie van I&M in de parkeerpool van UIT-JE AUTO. Montefeltro organiseert UIT-JE AUTO voor de 3e keer in samenwerking met de gemeente Den Haag. Dit jaar staat centraal of en hoe een app de kostbare tekstkarren kan vervangen om de bezoekers realtime naar de open parkeerplaatsen te leiden.  Het Vuurwerkfestival in Scheveningen trekt ieder jaar honderduizenden bezoekers.

App UIT-JE AUT0