Vexpansie: artikel over parkeerbeleid Bronovo

In Vexpansie 2010 nr 4 een artikel over het gedifferentieerd parkeerbeleid van Montefeltro bij ziekenhuis Bronovo. Veel ziekenhuizen kampen met een parkeerprobleem. Zorg is immers arbeidsintensief, en de ruimte is vaak te beperkt voor het grote aantal auto’s. Bovendien biedt de locatie bij veel ziekenhuizen vaak geen uitbreidingsmogelijkheden. Bij het Haagse Bronovo ziekenhuis was de situatie niet anders. Na jarenlang de verschillende opties kritisch onder de loep te hebben genomen, koos het ziekenhuis voor een innovatief plan: een gedifferentieerd parkeerbeleid, ontwikkelt door Daan van Egeraat van Montefeltro: “Met een gedifferentieerd tarief kun je als ziekenhuis flexibiliteit bieden en daarnaast goed gebruik maken van de beschikbare ruimte.”

Download Uiteenzetting over het gedifferentieerd parkeerbeleid bij Bronovo in Vexpansie 04-2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *